Cégünkről

Cégünk, az AutoRend Kft. 2002 óta van jelen a kishaszonjármű átalakítások piacán. Azóta számos nagy cégnek és kis vállalkozásnak alakítottunk ki professzionális szervizautó berendezést, áruszállító polcrendszert vagy éppen építettünk ki minőségi burkolást a gépkocsijába. Összességében ma már több mint 10000 autó belső kialakítását végeztük el. Cégünk egy magyar többségű tulajdonú cég, amelynek az ötlete Hollandiából származott. Hollandiában a lakosság számához képest igen nagy mennyiségben adnak el kishaszonjárműveket. Fejlettebb iparral rendelkező országokban nagy kultúrája van a kishaszonjárművek raktér kialakításának.

A burkolás mellett, a szervizautó berendezések, a különféle polcrendszerek és speciális kiegészítők szinte valamennyi haszongépjárműben megtalálhatók. Az autóiparon belül kialakult az u.n. "3, 5 tonnáig" üzletág. Több száz cég foglalkozik ennek a piacnak a kiszolgálásával, "haszongépjármű kialakítási centrumok" működnek, ahol a legtöbb átalakítás megrendelhető. Mi is láttuk ezeket a centrumokat és biztosak voltunk benne, hogy a kishaszonjármű átalakítások hazánkban is nagyon hamar természetessé válnak, hiszen nem egy "költséges hóbortról" van szó, hanem egy praktikus, hasznos befektetésről, amely segítségével a szállítók, szerelők egy fokkal hatékonyabbak lehetnek, az autók jobban megőrzik értéküket és a munka egy kicsit könnyebbé válik.

2002.-ben még ezzel a tevékenységgel fehér hollónak számítottunk, és ma sincs ez sokkal másképp. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy főként a szervizautó témában egy olyan élő kapcsolat alakuljon ki az ügyfél és cégünk között, hogy a valós igények pontos felmérése után ténylegesen olyan ajánlattal tudjunk előállni, ami a megrendelőt tevékenységében segíti. Az autó, főként egy szervizautó lehet egy segítőtárs a szerelőnek, a szállítónak. Fontos, hogy hozzuk ki belőle a maximumot.